img38303_orig.jpg
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Hoe Weet Je Dat?

Rapper Glen Faria ia sinds 2018 in één klap bekend bij het grote publiek, wanneer Davina Michelle tijdens De Beste Zangers van Nederland zijn Duurt te Lang zingt. Het wordt een monsterhit. Maar wie is Glen Faria eigenlijk?

Het inspireert hem tot het maken van nieuw, eigen werk, waarvan Hoe weet je dat zijn eerste single is. Hoogste tijd voor een eigen theaterprogramma, want de veelzijdige zanger, rapper en songwriter heeft veel te vertellen. Als een van de mede-oprichters van theatergroep Likeminds en als lid van Flinke Namen is hij geen onbekende op de planken. 

Maar ken je hem echt? Wie is Glen Faria eigenlijk? Die vraag stelt hij zichzelf vaak en hoopt hij in zijn eerste theaterprogramma Hoe Weet Je Dat? te beantwoorden. Een persoonlijk en herkenbaar boekje open.

  • Veilig naar het theater: bekijk de coronamaatregelen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.
  • In verband met de coronamaatregelen werken wij met een aangepaste zaalindeling. De zaal is ingedeeld in setjes van twee stoelen bij elkaar, met steeds 1,5 meter afstand ten opzichte van andere beschikbare plaatsen. Meer tickets is mogelijk, maar dan zit je niet als groep bij elkaar.

Locatie