img2964_orig.jpg

The Last Waltz

Op last van de overheid zijn wij genoodzaakt om alle voorstellingen t/m 1 juni te verplaatsen. Wij brengen alle bezoekers met tickets voor deze voorstelling zo snel mogelijk op de hoogte over de afhandeling.  Het Groot Niet Te Vermijden neemt afscheid! 'The Last Waltz' is de 16e en de afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden.

Uit de mannen rolden vele nieuwe ideeen om nog aan u te laten zien. De vogeltjesdans wordt omgetoverd in een Arabische Raï, 21 instrumenten worden in 3 minuten bespeeld en Goeroe Boeroe Bhagwan komt u spiritueel oplichten. Het wordt een overvol programma, met alle muzikale vondsten die u die u niet mag missen en die Het Groot nog éénmaal met u wil delen!

Maar dan komt het onvermijdelijke moment dat we gedag gaan zeggen.
Dat we afscheid nemen van elkaar. Het publiek en Het Groot. 30 jaren gedeeld, 16 voorstellingen gemaakt en gezien…Maar ze doen dat in de stijl van Het Groot; er moet gelachen worden! Zo erg kan het niet zijn.

Een trots Groot Niet Te Vermijden viert zijn afscheid! Dit is uw laatste kans. Uw laatste kans om Het Groot in volle glorie in uw theater te bewonderen!
 

Wanneer

  • zondag 17 oktober 202120.15 - 22.25 uur

Locatie