Janneke de Bijl

Janneke de Bijl

Janneke de Bijl won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. In haar debuutvoorstelling is ze niet alleen streng voor zichzelf, maar ook voor de wereld. “Haar ‘niet zo gezellige’ levenshouding, waaronder ook veel gevoel schuil blijkt te gaan, leidt tot een lange stroom komische observaties.” (de Volkskrant)

#komischeobservaties   #winnaarcameretten2017  

Janneke de Bijl studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs op Cameretten. In 'Zonder zin kan het ook' fileert ze haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Janneke beantwoordt vragen als: hoe weet je of je ‘liefs’ of ‘groetjes’ moet schrijven en waarom lost hardlopen niets op?

TEKST EN UITVOERING: JANNEKE DE BIJL | REGIE: WIMIE WILHELM | MUZIEK: JANNEKE DE BIJL EN JOHAN HOOGEBOOM | TEKSTADVIES: EVELINE MOL 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

Wanneer

  • vrijdag 12 februari 202121.30 - 22.30 uur

Prijzen

  • Regulier€ 17,50

Locatie