img7105_orig.jpg
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

V-TICKET: The Story of....Prince

In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ‘s werelds grootste muzieklegendes. Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock ‘n’ Roll? Wat is het geheim achter de fabuleuze zangtechniek van B

Voor elke aflevering van deze serie “masterclasses” neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het lijdend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau. De zanger of zangeres wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

Dinnershows, Musicals, Pianoshows, Tribute Acts… hij stond in “We Will Rock You”, hij stond meermalen op de Zwarte Cross, reist zowel Nederland als Belgie af om feesten, festivals, en wat dies meer zij te voorzien van de juiste muziek. Met zijn enorm stembereik kan Ger eigenlijk alles wel zingen. Hij koos ervoor om voor “The Story Of” het repertoire van Prince aan te pakken. Prince heeft een ongelooflijk waardevolle muzikale erfenis achter gelaten. Hij heeft baanbrekend werk verricht in de studio en emancipeerde als eerste van de platenmaatschappijen. Stof voor verhalen!

Locatie