img33714_orig.jpg

Proefles met Joël

Na vanavond ken je het verschil tussen smaak en aroma, weet je waarom je nooit meer op chocolade moet kauwen en waarom vet eten zo lekker is. Maar vooral heb je verrassende nieuwe smaken geproefd, leuke proefjes gedaan. En is  proeven nooit meer hetzelfde.

Culinair journalist Joël Broekaert neemt je mee op reis langs de vijf basissmaken en ontelbare aroma’s. Niet alleen in woord en beeld, maar vooral door samen te proeven. Iedereen krijgt een proefbox (glutenvrij) met ingrediënten, waarmee je een aantal smaakexperimenten doet. 

Een eenvoudig theatercollege wordt zo een zintuigelijke en vooral smaakvolle ervaring. Na vanavond ken je het verschil tussen smaak en aroma. Maar weet je ook waarom je nooit meer op chocolade moet kauwen en waarom vet eten zo lekker is.

Wanneer

  • dinsdag 22 maart 202220.30 - 21.40 uur

Locatie