img5845_orig.jpg
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Jordy Graat

Chaos, drama, huilen van het lachen, maar vooral een uniek staaltje enthousiasme. Achter de dj booth, in zijn privé leven of tijdens het presenteren van een radio- of tv programma. Er zijn genoeg momenten dat Jordy dreigt compleet door te draaien.

Het levert soms hilarische anekdotes op, maar ook leerzame en harde lessen. Na zijn eerste show in 2019 gaat Jordy opnieuw het podium op voor een avondje ouderwets vermaak waarbij hij opnieuw een bijzondere kant van zichzelf laat zien.

Verwacht geen saaie spreekbeurt maar een avond zonder "schaamte" met een man die dat woord allang uit zijn boekje geschrapt heeft.

Veilig en verantwoord bezoek
Online reserveren werkt als volgt: kies het gewenste aantal stoelen. Ons ticketsysteem kent automatisch vaste plaatsen toe. Naast de gereserveerde plaatsen worden automatisch drie lege plaatsen geblokkeerd. Ook zijn alle oneven rijen in de zaal geblokkeerd. Zo wordt aan de 1,5-meter maatregel voldaan. Naast elkaar zitten mag met twee personen of met meerdere personen uit hetzelfde huishouden. Wil je met meer dan twee personen komen, maar kom je niet uit hetzelfde huishouden? Maak dan aparte reserveringen.

Locatie