Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

De Schalm Verlicht Muziekspecial

Het bijzondere muziekproject Roll Over Veldhoven zou plaatsvinden op 31 oktober 2020, maar wordt doorgeschoven naar een nader te bepalen datum in 2021. Wel wordt er de 31e een speciale muziekspecial van de talkshow De Schalm Verlicht opgenomen, met na afloop een voorproefje van Roll Over Veldhoven. Een unieke avond rocken in een sfeervolle setting!

Een nieuw en uniek programma voor Veldhoven met bekende rock & roll muziek van weleer! Roll Over Veldhoven is een samenwerkingsproject van het Veldhovens Muziekkorps o.l.v. dirigent Ralf Schreurs, Nova Borgers van Singshop Eindhoven en Sjoert Bossers van Theater de Schalm. Na twee auditierondes zijn zangers en zangeressen geselecteerd en zij hebben vervolgens een coachingstraject doorlopen bij de Singshop. Ze worden begeleid door het Veldhovens Muziekkorps aangevuld met een aantal andere muzikanten. Dansers van LeHaen leveren ook hun swingende bijdrage aan het speciale Rock and Roll-sfeertje. 

Om alvast in de sfeer te komen, wordt er op 31 oktober een speciale muziekspecial van de talkshow De Schalm Verlicht uitgezonden. Te gast zijn verschillende artiesten en muziekliefhebbers. Na afloop van de talkshow volgt een volledig coronaproof optreden. Zonder groot orkest, maar met livemuziek, solisten en een koor. Zonder meezingen, maar wel volop genieten in een sfeervol rockcafé. 

Locatie