img32541_orig.jpg
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Eerlijk duurt het kortst!

Thijs Kemperink is een rasechte verhalenverteller, een geboren en getogen Tukker. Hij maakt inmiddels ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s, verpakt in grappen en verhalen, overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp.

Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Maar hij twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. 

'Thijs Kemperink is gegroeid' en 'Kemperink houdt een goede balans tussen inzichten en gein' schreef de Theaterkrant na de première van Eerlijk duurt het kortst!. Hij is in ieder geval oprecht blij dat je er vanavond bij bent.

  • Veilig naar het theater: bekijk de coronamaatregelen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.
  • In verband met de coronamaatregelen werken wij met een aangepaste zaalindeling. De zaal is ingedeeld in setjes van twee stoelen bij elkaar, met steeds 1,5 meter afstand ten opzichte van andere beschikbare plaatsen. Meer tickets is mogelijk, maar dan zit je niet als groep bij elkaar.

Locatie